VOLUNTARIAT

Festivalul de muzică LAROCK dorește să găsească cea mai mare echipă de voluntari pentru marele eveniment din Septembrie din 2023. Dacă dorești să te alături și să ajuți la crearea unei experiențe unice, ești la locul potrivit.

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI

Dorim să îți prezentăm câteva informații importante pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a aplica in programul de voluntariat:

Comunicarea între organizatori și voluntari, în perioada de selecție și repartiție pe departamente, se va realiza exclusiv prin intermediul adresei de email si telefon. Te rugăm să acorzi o atenție deosebită completării datelor tale și, în cazul în care ai întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta la adresa voluntariat@larock.ro.

Te informăm că organizatorii nu asigură cazare și transport pentru voluntari.

Intervalul de vârstă pentru programul de voluntariat LAROCK 2023 este cuprins între 16 și 35 de ani.

Programul de voluntariat este destinat exclusiv cetățenilor români, în conformitate cu legea în vigoare până în acest moment.

Repartiția pe departamente se va face luând în considerare atât preferințele și abilitățile tale, cât și necesitățile fiecărui departament.

Data de începere a activității tale va depinde de necesitățile departamentului la care aplici. Primul departament care își va începe activitatea va fi cu o săptămână înainte de festival, iar celelalte departamente se vor alătura treptat, până în prima zi a festivalului.

Prima zi a programului de voluntariat va include training, semnarea actelor și instruirea tehnică specifică departamentului în care ai fost repartizat.

Turele tale vor avea o durată de 6/8 ore (dacă ai sub 18 ani, nu vei putea participa la turele de noapte), iar în restul timpului te vei putea bucura de toate activitățile oferite de festival.

În concluzie, suntem nerăbdători să ne întâlnim la LAROCK și să ne cunoaștem mai bine.

Scroll to Top